DeelnemersEMail Afdrukken

7 september 2011

Event 

Title:
Congres Werk aan de Huid
When:
07-09-2011 19:00 h - 23:00 h
Where:
Hilton Amsterdam - Amsterdam
Categorie:
Congres

Description


Congres 'Werk aan de Huid'

de beste anti-verouderingstechnieken van de wereld

 

We nodigen u graag uit voor het congres ‘Werk aan de Huid’ op 7 september 2011 in Amsterdam. De ideale gelegenheid om in korte tijd te leren van de kennis van drie gerenommeerde sprekers op gebied van huidgezondheid en huidbehandeling. Meldt u aan en ontdek de nieuwste ‘top of the bill’ behandelcombinaties die de weg bieden tot een gezonde en stralende huid. Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier om uw deelname te registreren.
 

dr_zein_e_obagiDr. Zein E. Obagi
Retinol, concentratie en aflevertechniek
Dr. Obagi deelt met u zijn ervaringen als dermatoloog en zijn ‘Healthy Skin’-concept. Als dermatoloog heeft hij veel wetenschappelijke studies uitgevoerd. Met klinische studies heeft hij aangetoond welke rol cosmetica kunnen spelen in het bevorderen van de huidgezondheid. Retinol is hierbij het sleutelwoord en het anti-aging ingrediënt om echt resultaat te behalen. Hoe? Concentratie en aflevertechniek spelen hierin een essentiële rol. Kom luisteren naar deze arts met passie voor zijn vak en snap de zin en onzin van cosmetica.

 

Als een van de meest bekende huidgezondheidexperts van de wereld, en bedenker van het ‘Skin Health’-concept, wordt Dr. Obagi geprezen voor zijn werk in het genezen van een scala aan huidaandoeningen, zoals gezichtsmelasma, pre-kanker ontstekingen, diepe rimpels, ouderdomsvlekken, acnélittekens en door zon beschadigde huid. Vanwege de herkomst van de spreker vindt deze sessie plaats in het Engels.

 

erik_alexander_richter

Erik-Alexander Richter
Nutricosmetics
Erik-Alexander Richter is een veel gevraagde expert op gebied van anti-aging in relatie tot voeding, lifestyle, beweging en natuurlijke supplementen.

Op internationale artsencongressen geeft hij instructie aan artsen, specialisten en therapeuten op gebied van biochemie, voeding en supplementen. Zijn specialisme ligt op gebied van Nutricosmetics.

Huidverbetering kan vanaf de buitenzijde gestimuleerd worden. Of het ook resultaat oplevert hangt echter samen met de mogelijkheid van het lichaam om te kunnen voldoen aan de stimulatie. Als er collageen gemaakt moet worden dan dienen de bouwstoffen in de voeding te zitten.

Hetzelfde geldt voor elastine; activeren is stap één maar het daadwerkelijk aanmaken van nieuwe vezels vergt de benodigde grondstoffen. Nutricosmetics zijn hier de beste garantie om de gewenste resultaten ook daadwerkelijk te kunnen behalen. Ontdek wat ze, samen met de diverse behandeltechnieken, kunnen betekenen voor de optimaal gezonde huid.

 

wiechert_ten_dolle

Wiechert ten Dolle

IPL- en laser
Wiechert ten Dolle is expert op het gebied van de toepassingsmogelijkheden van IPL- en laserapparatuur.

De technische ontwikkelingen gaan snel. Laseren wordt allang niet meer enkel voor ontharing gebruikt. Één van de meest spectaculaire en tevens de meest ingrijpende vorm van lasertherapie is de behandeling tegen rimpels. Vooral degeneratie van de huid door zonlicht laat zich goed behandelen. Deze uit zich in oppervlakkige rimpels, elasticiteitsverlies en een vaalgele verkleuring van de huid. Niet alleen de cosmetische en medisch esthetische branche maakt dankbaar gebruik van lasers en IPL systemen, ook de chirurgische branche is de voordelen in hoog tempo aan het ontdekken.

Nieuwsgierig naar de toepassingsmogelijkheden? Kom dan luisteren naar Wiechert ten Dolle.Programma
19:00 uur:           Ontvangst en registratie
19:30 uur:           Dr. Zein E. Obagi, ZO Skin Health
20:30 uur:           Korte pauze
20:45 uur:           Erik-Alexander Richter, LavieSage
21:45 uur:           Wiechert ten Dolle, Dalton Medical
22:45 uur:           Afsluiting (borrel)

Investering
Entree:                95 euro per deelnemer

Bent u aangesloten bij ANBOS, NVH, NVCG, NVPC, NVEPC of NDVD, dan ontvangt u per deelnemer € 10 korting op de entreeprijs.
Indien u zich inschrijft voor 1 augustus 2011 ontvangt u additioneel per deelnemer € 20 vroegboekkorting op de entreeprijs.


Bent u er klaar voor om achter de geheimen van een gezonde huid te komen? Wilt u uw kennis verrijken, zodat u nog beter in staat bent om uw klanten te helpen aan een gezonde en stralende huid? Dan verwelkomen we u graag op 7 september 2011 in Amsterdam.

Achternaam:
E-Mail:
Opmerking/vraag:
Land:
Bedrijfsnaam:
Telefoon:
Beveiligingscode:
Vul de tekst in het plaatje hierboven in, in het veld hieronder.

Inschrijfformulier

Datum:
Evenement:
Voornaam/-letters:
Titel:
Aanhef:
Functie:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Aantal deelnemers:
Bij meer dan 1 deelnemer graag de namen van de deelnemers invullen bij 'Opmerking/vraag'.
Beroepsvereniging:
Indien u bent aangesloten bij een van de vermelde beroepsverenigingen, ontvangt u per deelnemer € 10 korting op de entree.

Venue

Hilton Amsterdam
Venue:
Hilton Amsterdam   -   Website
Street:
Apollolaan 138
ZIP:
1077 BG
City:
Amsterdam
State:
Noord-Holland
Country:
Country: nl